2:55 PM
Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1»

Керуючись рішенням Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області від 11 березня 2021 року «Про затвердження положень про проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області», на виконання наказу директора Департаменту освіти Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області від 07.04.2021 № 34 о/д «Про організацію проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області», оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

 

  1. Найменування і місце знаходження установи:

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Адреса: м. Кременчук, пр-кт Свободи, 106.

 

  1. Найменування посади:

Директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

 

  1. Умови оплати праці:

На керівника комунальної установи «ІРЦ №1» поширюються умови оплати праці, умови надання щорічних відпусток та інші пільги, встановлені законодавством для керівних працівників закладів загальної середньої освіти усіх типів і найменувань.

    1. Посадовий оклад - 15 тарифний розряд ЄТС (додаток 2 постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»).
    2. Підвищення посадового окладу:
  • за роботу в певних типах навчальних закладів - 25 % від посадового окладу (постанова КМУ від 20.04.2007 № 643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки»);
  • відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників» на 10 %.

3.3. Надбавка за вислугу років - 10 - 30% від посадового окладу (Порядок виплати надбавок за вислугу років педагогічних та науково-педагогічним працівникам навчальних закладів і установ освіти, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2001 № 78).

3.4. Надбавка за престижність педагогічної праці у граничному розмірі - 30 % від посадового окладу (постанова Кабінету Міністрів України від 23.03.2011 № 373 "Про встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування").

3.5. Надбавка за складність та напруженість у роботі згідно з контрактом  в розмірі до 50 % від посадового окладу (наказ Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»).

3.6. Доплата за вчене звання професора - у граничному розмірі 33 % посадового окладу;доцента - у граничному розмірі 25 % посадового окладу. За наявності у зазначених працівників двох або більше вчених звань доплата встановлюється за одним (вищим) званням у разі відповідності звання профілю діяльності.

3.7. Доплата за науковий ступінь  доктора наук - у граничному розмірі 25 % посадового окладу; кандидата наук - у граничному розмірі 15 % посадового окладу. За наявності двох наукових ступенів доплата встановлюється за одним (вищим) науковим ступенем у разі відповідності наукового ступеню профілю діяльності.

3.8. Преміювання здійснюється за рішенням органу вищого рівня у межах наявних коштів на оплату праці.

3.9. Щорічна відпустка:

- основна відпустка 56 календарних дні (Порядок надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.1997 № 346) з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі посадового окладу.

 

  1.  Кваліфікаційні вимоги до директора комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області:

Посаду директора Центру може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») стаж роботи не менше п'яти років за фахом, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого рішенням Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

 

5. Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

5.1. Особа, яка відповідає вимогам п. 4 цього оголошення, може взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради  Кременчуцького району Полтавської області та подати особисто або через уповноважену особу згідно із довіреністю такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.
  • інші документи, що підтверджують професійність претендента.

5.2. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Прийом та реєстрація документів від кандидатів здійснюється відповідальною особою департаменту освіти.

5.3. У разі надсилання документів поштою датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

5.4. У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам кандидати до конкурсу не допускаються, про що вони повідомляються Департаментом освіти.

5.5. Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

5.6. Усі кандидати, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, повідомляються Департаментом освіти про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше, ніж протягом десяти календарних днів з дати закінчення строку подання документів.

5.7. Відповідальна особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

 

  1. Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

Документи, зазначені в п. 5.1., подаються заступнику директора департаменту-начальнику управління дошкільної освіти, кадрової, організаційної та моніторингової роботи Департаменту освіти Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Друженко І.А. за адресою: м. Кременчук, вул. Лейтенанта Покладова, 3; з 09.04.2021 р. по 28.04.2021 р. в робочі дні з 9-00 до 15-00; обідня перерва з 12-00 до 13-00.

Телефон для довідок (0536)74-32-36, E-mail: irdrug@ukr.net.

Web: www.kr-osvita.gov.ua.

 

  1. Дата та місце початку конкурсного відбору:

Конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області відбудеться 11.05.2021 р. з 10-00 у приміщенні малої зали № 2 Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Конкурсний відбір проводиться у такі етапи:

    - кваліфікаційний іспит проводиться за напрямами:

  • знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми  потребами;
  • знання основ спеціальної педагогіки;
  • знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру;
  • співбесіда проводиться з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов'язків.

 

Заступник директора департаменту –

начальник управління ПЗСПО                                        В. ЛОБОДА

Переглядів: 160 | Додав: kremenirts1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar